1
2
3
4
5
6
7
8
Algemeen
Warmteopwekking
Koudeopwekking
Warmtepompen
Tapwater
LBK
Afzuiging
Naregeling
Overzicht

Welkom bij de panelen-calculator

Welkom bij de online offerte calculator van ReMe Techniek B.V.. Door middel van deze online calculator kunt u op een eenvoudige en snelle wijze, een schatting maken van de kosten voor een door u te ontwikkelen project. Let wel dat de prijs die de calculator online aangeeft gemiddelt 15% hoger ligt dan de exacte prijs. Zonder uw gegevens en zonder een werktekening (deze kunt u uploaden in het laatste venster) kunnen wij u geen exacte prijs geven.

De levertijd voor het gehele project bedraagt gemiddeld drie weken. Heeft u toch liever direct contact met één van onze medewerkers? Bel dan 0413-24 69 82 of stuur een e-mail naar info@remetechniek.nl.

Bereken uw prijs

Stap 1: Algemeen

Bekabeling

Het aanleggen en monteren van kabelwegen en bekabeling van panelen is specialistenwerk. Hierbij dienen strenge veiligheidsvoorschriften in acht genomen te worden. Tegelijkertijd dienen de continuïteit en betrouwbaarheid van de productieprocessen voortdurend gewaarborgd te blijven. Onze professionals hebben vele werktuigbouwkundige installaties gebouwd. De bekabeling wordt tweezijdig aangesloten. De prijs is inclusief werkschakelaars.

Wilt u bekabeling bij het paneel?

Ja
Nee

Veldapparatuur

Veldapparatuur zorgt voor de juiste luchthoeveelheid en/of temperatuur. Het is daarom belangrijk om de werking zonder storing te laten verlopen. Dit gebeurt door onze veldapparatuur van hoge kwaliteit van de topmerken Honeywell, Bellparts, S+S en Syto. De calculator rekent de standaard DN50 maat. Bij een afwijkende maat ontvangt u een aangepaste prijsopgave.

Wilt u veldapparatuur bij het paneel?

Ja
Nee

Stap 2: Warmteopwekking

IO-lijst

Ketelregeling

Voor een energie-efficiënte oplossing van warmte opwekking kunt u kiezen uit verschillende ketels die ingebouwd zijn in de regelkast. Wij maken gebruik van de topmerken Sauter, Saia Burgess Control, Webeasy en Deos Control. Let op: voor Priva ketelregeling geldt 20% extra. Maak hier uw keuze uit het aantal dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Menggroep

De menggroep mengt het warme aanvoerwater bij met retourwater dat uit het afgiftesysteem komt, zodat de juiste lage aanvoertemperatuur wordt verkregen. Voor verwarmingsapplicaties met weersafhankelijke ketelregeling heeft u een menggroep nodig. Maak hier uw keuze uit het aantal mengroepen voor de warmte opwekking dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 3: Koudeopwekking

IO-lijst

Koelmachine

Koelmachines zijn onmisbaar bij de realisatie van de meest ideale werkomgeving. Ze zorgen voor de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie voor iedere ruimte. Daarnaast dragen koelmachines ook bij aan het minimaliseren van de bedrijfskosten dankzij een uitstekend energierendement, lage geluidsniveaus en minimale milieubelasting. Maak hier uw keuze uit het aantal koelmachines dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Koelmachine Modbus

Modbus is een seriëel communciatieprotocol en is ideaal voor communicatie tussen meerdere apparaten in hetzelfde netwerk. De Modbus koelmachine is veelzijdig en geschikt voor modulaire systemen, de schakelkast en het veld. Maak hier uw keuze uit het aantal ModBus koelmachines dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Menggroep

De menggroep mengt het koude aanvoerwater met het retourwater dat uit het afgiftesysteem komt, zodat de juiste lage aanvoertemperatuur wordt verkregen. Voor applicaties met weersafhankelijke ketelregeling heeft u een menggroep nodig. Maak hier uw keuze uit het aantal mengroepen voor de koude opwekking dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 4: Warmtepompen

Warmtepomp Modbus

Modbus is een seriëel communciatieprotocol en is ideaal voor communicatie tussen meerdere apparaten in hetzelfde netwerk. De Modbus warmtepomp is veelzijdig en is geschikt voor modulaire systemen, de schakelkast en het veld. Maak hier uw keuze uit het aantal ModBus warmtepompen dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Warmtepomp type 2

Warmtepompen nemen bij een lage temperatuur warmte op en geven die met een verhoogde temperatuur weer af. Het proces van verdampen, comprimeren, condenseren en expanderen vormt een gesloten kringloop. Maak hier uw keuze uit het aantal warmtepompen dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Luchtwarmtepompen

Een luchtwarmtepomp verwarmt de ruimte met behulp van de buitenlucht. De warmte wordt onttrokken uit de lucht en wordt vervoerd door het buizensysteem waarin de lucht wordt gekoeld door vloeistof. De vorstvrije vloeistof absorbeert de warmte, waardoor deze kookt en verdampt. De warmtepomp compressor verhoogt de druk van deze damp. Hierdoor stijgt de temperatuur zodat deze gebruikt kan worden in een verwarmingssysteem. Maak hier uw keuze uit het aantal luchtwarmtepompen dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 5: Tapwater

IO-lijst

Tapwaterinstallatie TSA indirect

Een TSA (tegenstroomapparaat) is een warmtewisselaar, bestaande uit twee gescheiden vloeistofsystemen. De werking is gebaseerd op hun onderlinge temperatuurverschil; dit zorgt voor de gewenste koeling of verwarming. Bij een indirect gestookte TSA zit de warmtebron niet direct in of bij de voorraad tank. Maak hier uw keuze uit het aantal indirecte tapwaterinstallaties dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Tapwaterinstallatie direct gestookt

Bij een direct gestookte TSA straalt de warmtebron meteen zijn warmte uit naar het tapwater. Maak hier uw keuze uit het aantal direct gestookte tapwaterinstallaties dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 6: Luchtbehandelingskast

IO-lijst

Luchtbehandeling

Onafhankelijk van de uitvoering, gewicht en afmeting dient een Luchtbehandelingskast (LBK) te worden geinstalleerd en in bedrijf gesteld. De luchtbehandelingskasten worden hierop zo goed mogelijk voorbereid, zodat de installatietijd en inbedrijfstelling snel en eenvoudig verlopen. Maak hier uw keuze uit het aantal luchtbehandelingskasten dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Luchtbehandeling Modbus

Modbus is een seriëel communciatieprotocol en is ideaal voor communicatie tussen meerdere apparaten in hetzelfde netwerk. Dankzij de Modbus conversietabel is het mogelijk om de luchtgroep te configureren, controleren, beheren én is het mogelijk om de ingestelde parameters weer te geven. Maak hier uw keuze uit het aantal ModBus luchtbehandeling dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 7: Afzuiging

IO-lijst

Afzuigventilator

Al onze afzuigventilatoren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor voldoen ze aan alle wettelijke normeringen en bepalingen. Maak hier uw keuze uit het aantal afzuigventilatoren dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Afzuigventilator met schakelaar

De afzuigventilator met schakelaar heeft heeft een geïntegreerde schakelaar waarmee de motor in verschillende standen in toeren geregeld kan worden. Maak hier uw keuze uit het aantal afzuigventilatoren dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

IO-lijst

Keuken afzuigkap

De afzuigventilator met schakelaar heeft een geïntegreerde schakelaar waarmee de motor kan in of uit geschakeld worden. Doormiddel van een luchtdrukverschilschakelaar wordt de gasklep geopend. Maak hier uw keuze uit het aantal afzuigventilators dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Stap 8: Naregeling

Naregeling verwarming of koeling

In veel middelgrote en grote klimaatinstallaties wordt zowel verwarming als koeling aangebracht. Naregelingen die voor een optimaal binnenklimaat zorgen, zijn dan ook belangrijk voor energiebesparing. Maak hier uw keuze uit het aantal dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Naregeling luchtkwaliteit met verwarming of koeling

In veel middelgrote en grote klimaatinstallaties wordt zowel verwarming als koeling aangebracht. Het is echter wel belangrijk dat dergelijke installaties goed worden geregeld. Energieverlies doordat de verwarming aangaat terwijl er actief wordt gekoeld komt regelmatig voor. Thermostatische naregelingen die voor een optimaal binnenklimaat zorgen, zijn dan ook belangrijk voor energiebesparing. Maak hier uw keuze uit het aantal dat uw installatie nodig heeft.

Aantal:

Overzicht

Direct een offerte aanvragen!

* Het offertebedrag is exclusief BTW

* De prijs die de calculator aangeeft ligt gemiddeld 15% hoger dan de daadwerkelijke prijs

Maak een keuze.

Doorgaan

Het maximale aantal is 10.
Uw keuze is aangepast naar 10.

Doorgaan

U moet minstens 3 verschillende producten kiezen om een prijs te laten berekenen.

Doorgaan

Bedankt voor het invullen van de lijst.

Overzicht bekijken Aanpassen

Er kunnen alleen PDF-bestanden worden verzonden. Kies een ander bestand.

Verder
gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design