Verbouwing sportaccommodatie Quick 1888

Verbouwing sportaccommodatie Quick 1888ReMe Techniek en Loodgieters & Installateurs W. van Sonsbeek realiseren de klimaattechnische installaties van het nieuwe clubhuis van Quick 1888

Aanvraag
Quick 1888 is een echte Nijmeegse omnivereniging met verschillende afdelingen. De klimaat installatie in het clubhuis was aan vervanging toe omdat het sterk verouderd was. Tijdens de ontwerpfase wordt gekeken naar de beste oplossing voor een geautomatiseerd systeem wat bij het gebruik van het clubhuis past. Het doel was het reduceren van energiekosten door middel van efficiencyverbetering van regeltechnische processen.

Paneelbouw
Na de ontwerpfase verzorgt ReMe Techniek de programmatuur en paneelbouw van het regelsysteem. De elektrische schema’s worden getekend en de regelkasten worden in eigen beheer gebouwd. Vervolgens worden de panelen eerst getest alvorens deze in bedrijf worden gesteld.

Regeltechnische bekabeling
Nadat alles uitvoerig is getest worden de kabelwegen en bekabeling van de gebouwde panelen aangelegd. Het systeem is daarna in bedrijf gesteld en opnieuw uitvoerig getest tot grote tevredenheid van Quick 1888.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

?