ReMe Techniek Uden opent vestiging op Curaçao

ReMe Techniek Uden opent vestiging op Curaçao

Nos Hospital NoBoHospital Nobo Otrobanda is het nieuwe algemene ziekenhuis op Curaçao in aanbouw. Met dit moderne ziekenhuis met state-of-the-art apparatuur, wil de overheid de gezondheidszorg op het eiland optimaliseren voor het welzijn van de bewoners van het eiland. Om in het ziekenhuis een duurzaam klimaat voor haar patienten te waarborgen, werd ReMe Techniek Uden gevraagd door Ballast Nedam,  om de gehele klimaatregelinstallatie ontwerpen. Naast het hoofdkantoor in Uden, werd daarom een tweede vestiging van dit bedrijf geopend op Curaçao, ReMe Techniek Dutch Caribbean B.V.

ReMe Techniek, opgericht in 2006, is een landelijk opererende merkonafhankelijke organisatie gespecialiseerd in systeemintegratie en realisatie en optimalisatie van meet- en regeltechnische projecten. Naast technisch ontwerp en calculatie van projecten wordt door een eigen bestekservice een brug geslagen tussen installateur, adviseur en eindgebruiker. Voor de eindgebruiker voert dit alles tot een efficiënte inzet van energiestromen die leiden tot een optimale klimaatbeheersing en luchtkwaliteit.

ReMe Techniek heeft, voor dit grootste BACnet IP-project van Zuid-Amerika en Caribisch gebied, hard gewerkt aan de ontwikkeling en engineering van dit project. Hiervoor zijn onder andere 36 regelkasten en ± 1000 regelingen ontwikkeld. In oktober vertrekt de project manager van ReMe Techniek, Jan Poppema, voor 1,5 jaar naar Curaçao om de laatste stap in dit gigantische project te realiseren. Vanuit Curaçao zal hij de monteurs aansturen, die de gehele klimaatregelinstallatie in het ziekenhuis zullen aanbrengen. Daarnaast houdt hij nauw contact met het hoofdkantoor in Uden zodat eventuele software problemen direct kunnen worden opgelost.

Bewaren

F
F
F
?