Adviseur

Regeltechnisch ontwerp

Om een optimaal klimaat te realiseren gedurende alle seizoenen wordt er een klimaat-regelinstallatie aangebracht bestaande uit energie opwekking, luchtbehandeling, warmte- / koudeafgifte componenten, etc. De procesengineering, de automatisering daarvan en het beheer van de automatisering behoren tot het werkgebied van de meet- en regeltechniek. ReMe Techniek biedt u de gewenste technische ondersteuning op basis van onze ervaringen uit de praktijk.

Wij kunnen met u een Programma van Eisen opstellen voor een GBS, gebaseerd op uw beheervisie. Dit Programma van Eisen kan vervolgens vertaald worden naar een technische oplossing voor data-infrastructuur en GBS. Wij kunnen voor u de implementatie organiseren, de realisatie begeleiden en het gehele systeem opleveren.

Bestekservice

Met de bestekservice van ReMe Techniek wordt aan ontwerpers en bestekschrijvers de mogelijkheid geboden voor het kiezen van het geëigende product afgestemd op de projectsituatie, en het foutloos beschrijven ervan in het bestek.

Onder downloads vindt u onze standaard regeltechnische beschrijvingen.

Indien er vragen zijn of er specifieke teksten gewenst worden, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u projectspecifieke besteksomschrijvingen verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van kloppende besteksteksten waarbij de volledigheid gegarandeerd is. U wordt dan later tijdens uitvoering niet geconfronteerd met “gaten” in het bestek met de nodige financiële consequenties tot gevolg.

Commissioning

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vaststellen van de functionele prestaties van uw installatie; dit noemen wij commissioning. Doet uw installatie datgene waar hij voor ontworpen is?

Om dit inzichtelijk te maken, stellen wij testprotocollen op die in de diverse fases van de bouw uitgevoerd worden. Eventuele problemen worden daardoor vroegtijdig gelokaliseerd en opgelost. Na de commissioning heeft u de zekerheid dat de installatie direct inzetbaar is en presteert volgens het ontwerp.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons op 0413-24 69 82 of stuur een email naar info@remetechniek.nl.

F
F
F
?