Zoek je een leuke vacature?

Meet- en regeltechniek saai? Echt niet! Tenminste, wij vinden het een super mooi vak. En jij?

Kom werken bij ReMe Techniek!

Bekijk onze vacatures

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen passende vacature op onze website. In dat geval ontvangen wij graag je open sollicitatie. Geef hierbij aan welke kwaliteiten en ervaringen je meebrengt én waar je zelf naar op zoek bent qua werkzaamheden en soort bedrijf.

Projectleider Meet- en regeltechniek

Als (aankomend) projectleider meet- en regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van projecten op het gebied van meet- en regeltechniek. Je werkt nauw samen met het team van technici en engineers om ervoor te zorgen dat projecten worden opgeleverd binnen de gestelde tijd, budgetten en kwaliteitsnormen.

Lees meer


Leidinggevend Monteur regeltechnische bekabeling

Als leidinggevend monteur werk je aan uitdagende projecten op zowel meet- en regeltechnisch als elektrotechnisch gebied aan installaties van utiliteitgebouwen zoals kantoren, scholen, fabrieken, kazernes, ziekenhuizen en industrie.

Lees meer


Inbedrijfsteller

Meet- en regeltechniek saai? Echt niet! Tenminste, wij vinden het een super mooi vak. En jij?
Door de grote afwisseling in projecten en werkzaamheden is geen dag hetzelfde en ter uitbreiding van het team zoeken wij een Inbedrijfsteller/Technicus Meet- en Regeltechniek (32-40 uur/wk, vaste baan).

Lees meer


Werkvoorbereider

Het inlezen in de klantvraag, het ontwerp en daadwerkelijk het project gemaakt zien worden zorgen ervoor dat je betrokken bent en op vele fronten dagelijks bezig bent.

Lees meer


Software Engineer Gebouwautomatisering

Door sterke groei van onze organisatie zijn we per direct op zoek naar een Software Engineer Gebouwautomatisering.

Lees meer


Ervaren Paneelbouwer

Wij bouwen klant specifieke schakel-/ besturingspanelen en verdeelinrichtingen t.b.v. klimaatinstallaties.

Lees meer


Monteur regeltechnische bekabeling

Als monteur werk je aan uitdagende projecten op zowel meet- en regeltechnisch als elektrotechnisch gebied aan installaties van utiliteitgebouwen zoals kantoren, scholen, fabrieken, kazernes, ziekenhuizen en industrie.

Lees meer


Hardware Engineer

Als hardware engineer ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Je bent betrokken bij projecten vanaf de ontwerpfase tot de nazorg.

Lees meer


Open sollicitatie

Heb je niet jouw droombaan gezien, maar hoor jij gewoon bij team ReMe Techniek: stuur ons je open sollicitatiebrief mét CV!

  • Upload hier je CV (pdf, doc of txt, max. 3MB).
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, txt, Max. bestandsgrootte: 3 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.