Regeltechnische bekabeling

De infrastructuur van de systeem-installaties bestaat uit kilometers bekabeling en leidingen. De kwaliteit van de bekabeling is minstens even belangrijk als de panelen en schakelkasten. Juist daarom kan je ook voor de regeltechnische bekabeling op ReMe Techniek rekenen.

Offerte aanvragen

"Regeltechnische bekabeling is werk voor specialisten. Het is een van de belangrijkste componenten voor een betrouwbaar gebouwbeheersysteem dat het risico op storingen naar een minimum herleidt."


– Sander Verbiesen, directeur ReMe Techniek

Verbiesen over regeltechnische bekabeling
Op zoek naar regeltechnische bekabeling? Zo pakken we dit aan!

Wat we doen

Ben je op zoek naar regeltechnische bekabeling?
Dit kan je van ons verwachten:

  • Telefonische intake
  • Nulmeting en installatiescan door inspectie op locatie (bij een bestaand gebouw)
  • Analyse van principeschema’s (welke installaties?)
  • Offerte met kabellijst
  • Adviesgesprek
  • Bij akkoord: montageplan en aanleg.
Regeltechnische bekabeling in kast

“Klanten snel verder helpen via vakkennis op maat, daar gaan we voor. Via installaties die preventief en correctief regelend zijn, zorgen ervoor dat je gebouw perfect functioneert. Goede regeltechnische bekabeling is daarbij cruciaal.”


Wat anderen over ons zeggen

Gebouwbeheersysteem referentie Ohms

“ReMe Techniek is een flexibele en servicegerichte kennispartner. Mede door hun kennis en snelle terugkoppeling, resulteert dit in een prettige samenwerking, waarbij duidelijke afspraken en afstemmingen leiden tot succesvolle resultaten.”
E. Ohms, Projectleider Gebouwautomatisering, Kuijpers

Gebouwbeheersysteem referentie Lippmann

“Snelheid, flexibiliteit waarbij de klant centraal staat. Zomaar wat begrippen die op ReMe Techniek van toepassing zijn. Een kennispartner met service waar je op kunt bouwen!”
M. Lippmann, Property manager, Kadans Science Partner

Gebouwbeheersysteem referentie Klaassens

“Het team van ReMe Techniek reageert snel en toont keer op keer de grote mate aan flexibiliteit die ze in huis hebben. Doordat er altijd duidelijke afspraken worden gemaakt, kunnen we altijd op dit team rekenen.”
R. Klaassens, Lead Engineer Utiliteit, Heijmans Bouw & Techniek

Verwante producten:

Specifieke informatie inwinnen?

Heb je een vraag over regeltechnische bekabeling of wil je een gesprek of een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.