Installateur

Regeltechnisch ontwerp

Wij bieden u de gewenste technische ondersteuning op basis van onze ervaringen uit de praktijk. Om een optimaal klimaat te realiseren gedurende alle seizoenen wordt er een klimaat-regelinstallatie aangebracht bestaande uit energie opwekking, luchtbehandeling, warmte- / koudeafgifte componenten, etc. De procesengineering, de automatisering daarvan en het beheer van de automatisering behoren tot het werkgebied van de meet- en regeltechniek.

Hardware engineering

Elke installatie  is uniek en daarom wordt, aan de hand van uw eisen en voorschriften, bepaald welke hardware voor u gebruikt wordt in een (schakel)paneel en hoe dit wordt opgebouwd. Uiteraard houden we daarbij rekening met de verschillende (Europese) richtlijnen, maar ook specifieke richtlijnen zoals ATEX of een UL-keur kunnen worden gehanteerd.

Onze mensen kunnen u onafhankelijk adviseren over de te gebruiken componenten. Als alle criteria bekend zijn, wordt uw paneel ontworpen met E-plan, welke is gekoppeld aan ons ERP systeem. Dit waarborgt een snelle en foutloze bestelprocedure. Vanuit E-plan worden o.a. stuk, I/O,  bekabelingslijsten en de layout van de schakelkast gegenereerd voor de productie.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons op 0413-24 69 82 of stuur een mailtje naar info@remetechniek.nl.

F
F
F
?